Altijd vooruit blijven kijken

Missie/Visie

Mijn praktijk en de kinesiologie uit laten groeien tot een vanzelfsprekende manier om gezondheid te behouden en te bevorderen is mijn drijfveer. Jou als cliënt  betrekken bij de balans is de basis van zowel de kinesiologie als van mijn manier van werken.

Gezondheid behouden en bevorderen

Kinesiologie brengt lichaam en geest in beweging

Gedreven vakkundig

Over mijzelf

Ik ben Gitta Liefting, 62 jaar. Naast mijn werk als kinesioloog werk ik parttime als psychiatrisch verpleegkundige bij Dimence.

Ik heb op allerlei soorten afdelingen gewerkt, met jong en oud. Daar heb ik ontdekt dat niet de leeftijd maakt dat ik mijn werk bijzonder, waardevol en leuk vind maar het omgaan met mensen en iets toe kunnen voegen aan hun leven waardoor het beter, makkelijker en/of zinvoller wordt. Mijn ervaring binnen de psychiatrie en mijn plezier om met mensen te werken zie je terug binnen mijn praktijk.

Gedegen kennis

Opleiding/certificering

Mijn opleiding tot kinesioloog heb ik bij Topki (Trainingsorganisatie Professionele Kinesiologie) gevolgd. Dit is een vierjarige erkende HBO opleiding. Binnen deze opleiding is uitgebreid aandacht voor structurele, voedingsgerelateerde en emotionele problematiek, ook coachingsvraagstukken zijn aan bod gekomen.

Ik ben aangesloten bij de LVNT, de RBCZ, het NIBIG en het TCZ ( tuchtrecht complementaire zorg ). Tevens ben ik in het bezit van een BIG registratie.

Het kostenplaatje

Zorgverzekering

Een behandeling bij mijn praktijk wordt, mits je aanvullend verzekerd bent, door verschillende zorgverzekeraars vergoed. Voor meer info zie www.zorgwijzer.nl en je eigen zorgverzekering.

Ook is het mogelijk je aanvullende verzekering elders onder te brengen. Zo kun je de polis kiezen die het beste bij je past, ook op het gebied van kinesiologie.