Formaliteiten

Algemene voorwaarden

Betaling

Bij voorkeur via overschrijving. De rekening stuur ik via de mail of ( indien nodig ) per post.

Afspraak afzeggen

Indien je 24 uur voordat je een afspraak hebt deze afzegt hoef je het consult niet te betalen. Tot nader order geld dit ook wanneer er bij jou of je gezinsleden sprake is van  klachten passende  bij een besmetting met het corona virus.

Privacy

Je kunt ervan uitgaan dat alles wat je tijdens het consult bespreekt tussen ons blijft. Ik maak een uitzondering in die situaties waarin je jezelf of een ander in gevaar brengt.

Medisch

Indien er ernstige klachten zijn of een chronische ziekte is het belangrijk dat de huisarts/behandelend arts op de hoogte is van je bezoek aan mijn praktijk. Voor je gezondheid/welzijn kan het belangrijk zijn dat er wordt samengewerkt.

Beroepsaansprakelijkheid

Ik heb een beroepsaansprakelijkheidverzekering en ben aangesloten bij een geschillencommissie.

Behandelovereenkomst

Tijdens onze eerste afspraak sluiten we een behandelovereenkomst af. Zie voor meer informatie behandelovereenkomst (volwassene, kinderen).

Klachtenprocedure

Stel dat je niet tevreden bent dan hoor ik dat graag en ga ik ervan uit dat we het samen op kunnen lossen. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je op de klachtenprocedure lezen wat je dan kunt doen.

Privacy overeenkomst

Voor een goede behandeling en omdat de wet het voorschrijft zal ik je informatie moeten vragen betreffende je gezondheid en deze vastleggen in een dossier. Dit geld ook je voor algemene gegevens.

Om dit te mogen doen heb ik je toestemming nodig daarom zal ik je tijdens  het eerste consult vragen een privacy overeenkomst te ondertekenen.

Zie voor meer informatie privacy overeenkomst.

Kwaliteitsstandaard

De kinesiologische (therapeutische) handelingen worden door mij uitgevoerd overeenkomstig de kwaliteitsstandaard die ik in mijn praktijk hanteer.